DISCRETE KAMER

Discrete kamer boeken? Het is de beste manier om af te spreken zonder dat iemand dat hoeft te weten. We bieden mogelijkheden om discreet te kameren (https://roomotel.be/discrete-kamer-discreet-kameren) en anoniem een kamer te huren (https://roomotel.be/discrete-kamer-anoniem-kamer-huren), waarbij we natuurlijk aan alles hebben gedacht.

100% anoniem

Benieuwd hoe we u helpen discreet een kamer te boeken? De discrete kamer hoeft u vooraf niet te reserveren, waardoor we totaal geen gegevens van u nodig hebben. In plaats daarvan is de kamer gewoon te openen vanaf de parking, die natuurlijk niet zichtbaar is vanaf de weg (https://roomotel.be/discretie/discreet-kameren).

  • Niet-zichtbare parking

U parkeert aan de achterzijde van het gebouw, op een plek die niet zichtbaar is vanaf de weg. Zo weet u zeker dat u daar volledig anoniem en discreet aan kunt komen, om niet zichtbaar te zijn voor anderen.

  • Contant afrekenen

De kamer opent u vanaf de automaat op de parking. Dat kan zelfs door contant te betalen, waardoor het niet nodig is om digitale sporen achter te laten met bijvoorbeeld uw creditcard

  • Binnenlaten met een code

Arriveert uw gast of date later dan u? Geen probleem, u kunt hem of haar binnenlaten met een code. Het is opnieuw niet nodig om gegevens uit te wisselen, om volledig discreet en anoniem te blijven.

Avontuurlijk en flexibel

Heeft u zin in het avontuur om af te spreken, maar zonder dat iemand dit hoeft te merken? Het kan bij ons 100% discreet en veilig, terwijl u bovendien heel flexibel bent. Het is mogelijk om de kamer te boeken voor bijvoorbeeld 2, 3, 4, 8, 10 of 12 uur (https://roomotel.be/kamers-per-uur). Zo heeft u de kamer voor de periode die u wilt, inclusief de mogelijkheid om samen te komen overnachten en een geweldige tijd te beleven.

Waar het u ook om gaat, wij zorgen voor de discrete kamer waar u naar op zoek bent. Bovendien hebben we de kamers mooi luxe en stijlvol ingericht, zodat u geniet van een fijne tijd met elkaar. Niemand hoeft daar verder iets van te weten, omdat we er alles aan doen om dit volledig discreet en anoniem aan te bieden.

Discrete kamer

Wilt u een discrete kamer boeken en zoekt u daarvoor naar de beste mogelijkheden? U heeft de keuze uit verschillende kamers (https://roomotel.be/kamers). Ze zijn allemaal luxe en stijlvol ingericht, om samen te genieten van een heerlijk onbezorgde tijd. Wij zorgen ervoor dat niemand anders daarvan op de hoogte hoeft te zijn, zodat u anoniem kunt boeken en afspreken met uw date of gast.

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Hallo
Stel uw vraag aan Nadine!

x