Privékamer huren

Wilt u een privékamer huren voor een paar uurtjes? Ons lovers hotel in Boom is de beste leuze. Onze kamers zijn beschikbaar vanaf 2 uur. Maar uiteraard kunt u langer blijven. Zoekt u een goedkope kamer waar u anoniem en discreet kunt afspreken met een minnares of een andere gast? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Geniet van onze luxe kamers en van uw gezelschap, zonder dat iemand hier iets vanaf weet.

Privékamers te huur per uur

Huur uw rendez-vous kamer in de buurt van Antwerpen gemakkelijk per uur. Wij zorgen ervoor dat u kunt afspreken, zonder veel kosten te maken. Bovendien kunt u rekenen op een mooie luxe kamer. Iedere kamer is standaard voorzien van een royale douche, (bad)handoekken en gastendoekjes. Net als een schoon laken op het bed. Open uw discrete kamer via de automaat op de private-parking. Zo hoeft u niemand tegen te komen en kunt u zonder gezien te worden gebruik maken van de privékamer.

Er samen tussenuit

Samen romantische uurtjes beleven? Knijp er tussenuit met uw geliefde, date of minnaar. Of het nu gaat om het vieren van een bijzondere gelegenheid, genieten van qualitytime of toegeven aan een lust, wij bieden de perfecte omgeving. Ontsnap bij ons aan de dagelijkse sleur. In onze sfeervolle en luxe kamers, voelt u de romantiek en spanning. Geniet van de privacy en rust. Kies voor een privékamer vol luxe voorzieningen. Laat u verwennen door onze roomservice en uw gezelschap.

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Hallo
Stel uw vraag aan Nadine!

x