KAMERS TE HUUR PER UUR VLAANDEREN

Kamers te huur, per uur in West-Vlaanderen en omgeving: wij zorgen dat u ze discreet en anoniem kunt boeken. Dus zoekt u een kamer per uur, bijvoorbeeld om daar 3, 4 of 8 uur gebruik van te maken? Met de verhuur van kamers per uur bieden we u graag zoveel mogelijk flexibiliteit.

U kunt de kamer huren per uur in de omgeving van Antwerpen. We zijn uitstekend bereikbaar vanaf de A12 en E19, om makkelijk aan te rijden en de auto vervolgens niet-zichtbaar te parkeren op de parking. Dat is meteen achter het rendez-vous hotel, zodat u bij de automaat de deur naar de kamer kunt openen en daar gebruik van kunt maken.

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Vanaf 3 uur: volledig flexibel

Op zoek naar een kamer om te huren per uur in West-Vlaanderen of omgeving? De kamers per uur zijn flexibel beschikbaar, bijvoorbeeld voor 3, 4 of voor 8 uur. Zo verblijft u een paar uur met uw date of een andere gast, en heeft u natuurlijk de mogelijkheid om samen de nacht door te brengen. En wilt u gewoon even bijslapen of zoekt u ’s morgens naar een kamer om even in te kunnen verblijven? In al die gevallen bent u bij ons aan het juiste adres.

Discreet en anoniem

U heeft geen creditcard nodig en het is mogelijk om vanaf de parking de deur van de kamer te openen. Een online reservering is niet nodig, zodat we zo min mogelijk gegevens van u hoeven te verzamelen. Dat betekent dat u heel discreet en anoniem een kamer voor een paar uur kunt huren. Het werkt makkelijk en snel, als u wilt afspreken met uw date of een andere gast.

De kamers per uur in West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant zijn volledig discreet en anoniem te boeken, dus zonder dat iemand anders daar iets van hoeft te weten. Zoekt u naar een kamer die u gewoon op de parking kunt openen, zelfs door contant af te rekenen? Het zijn mogelijkheden die we bieden, om geen digitale sporen achter te laten.

Kamers te huur per uur West Vlaanderen

Op zoek naar kamers te huur per uur in West Vlaanderen of omgeving? We zijn goed bereikbaar, zorgen voor niet-zichtbare parking meteen achter de dagkamer in Antwerpen en maken inchecken vervolgens eenvoudig. U kunt rekenen op mooie kamers en luxe suites , waardoor het ook daar niet aan zal liggen. Met de royale douche en het fijne bed zorgen we ervoor dat alles klaar staat voor een fijn verblijf met uw date of een andere gast.

Direct reserveren of nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0479 12 12 65, stuur ons een e-mail naar info@roomotel.be of kom langs aan de Antwerpsestraat 367 in Boom. U parkeert niet-zichtbaar vanaf de weg en we zullen altijd discreet contact opnemen!

Hallo
Stel uw vraag aan Nadine!

x