Rendez-vous kamer

Op zoek naar een rendez-vous kamer in Vlaams-Brabant of in de buurt daarvan? Wij zorgen ervoor dat u gemakkelijk kunt verblijven in Antwerpen en omgeving, dankzij onze fijne locatie in Boom. Ons rendez-vous hotel is eenvoudig te bereiken via de A12 en E19. Anonimiteit en discretie zijn onze kernwaarden. Daarom kunt u uw auto op onze niet-zichtbare parking parkeren en zal niemand weten dat u bij ons een kamer boekt.

Kort verblijf: discreet en anoniem

Zoekt u een rendez-vous kamer is de buurt van Antwerpen waar u kort kunt verblijven? Bij ons is het mogelijk om een kamer te huren vanaf 2 uur. Uiteraard kunt u langer blijven, zodat u alle tijd heeft. Op onze private parking staat een automaat waar u de kamer kunt boeken. Geef aan hoe lang u wilt blijven en betaal met de kaart of cash. Via de automaat op de parking kunt u de privékamer openen. U hoeft niet te reserveren. Hierdoor hebben we geen gegevens van u nodig. Verwacht u een gast of date, maar wilt u niet dat mensen u samen zien? Laat uw date dan binnen door middel van een code. Niemand die weet dat hij of zij voor u komt.

Rendez-vous kamer huren

In ons Roomotel vindt u luxe en stijlvolle rendez-vous kamers in de buurt van Antwerpen die van alle gemakken zijn voorzien. Elke kamer bevat een royale douche en een groot bed waar u alle ruimte heeft. Daarnaast is elke kamer ruim opgezet, zodat u niks tekort hoeft te komen. U kunt rekenen op schone kamers, fijne (bad)handoekken, zachte lakens en gastendoekjes. Wilt u een vleugje extra luxe en wellness ervaren? Kies dan onze elite kamer. Deze kamer is voorzien van een ruim bad waar u samen in kunt bubbelen. Maak de sfeer compleet met een glaasje bubbels en lekkere hapjes. Deze bestelt u eenvoudig via onze roomservice. Geheel anoniem te bestellen via de huistelefoon. Kom langs en boek uw hotel per uur.

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Hallo
Stel uw vraag aan Nadine!

x