Hotel per uur

Op zoek naar een hotelkamer die per uur beschikbaar is? Dan zit u goed bij Roomotel. Bij ons rendez-vous hotel in België kunt u een kamer huren vanaf 2 uur tot en met 12 uur. Zo heeft u alle tijd die u nodig heeft. Wilt u langer blijven dan dat u in eerste instantie heeft aangegeven? Dan kunt u gewoon wat uren bijboeken. Of het nu gaat om een kortstondige pauze, een zakelijke tussenstop of een intieme ontmoeting: ons hotel biedt de perfecte plek. Ons hotel per uur is erg geschikt voor een kort verblijf. Dus bent u op zoek naar een hotel voor een paar uur in de buurt van Antwerpen? Kom langs en laat u verrassen.

Onze hotelkamers

De kamers in ons hotel per uur zijn recent gerenoveerd waardoor ze erg stijlvol en hygiënisch zijn. Onze kamers zijn 24 uur per dag beschikbaar, 7 dagen in de week. U heeft de keuze uit drie type kamers, verschillend in grootte en voorzieningen. Elke kamer is voorzien van een royale douche, groot bed waar u samen alle ruimte heeft, (bad)handdoeken en gastendoekjes. Wij zorgen ervoor dat het u en uw gezelschap aan niks te kort komt. Wilt u samen in bad? Boek dan onze elite kamer. Deze kamers zijn voorzien van een ruim bad. Zo waant u zich net in een spa.

Makkelijk te bereiken via de snelweg

Ons hotel is gemakkelijk te bereiken via de snelweg. Bent u in de buurt van Antwerpen en heeft u snel een hotelkamer voor een paar uur nodig? Dan bent u snel bij ons hotel vanaf de A12 en E19. Ook vanuit andere plekken in Vlaanderen kunt u ons eenvoudig bezoeken. Parkeer op onze private parking en geniet van uw tijd op de ruime kamer.

Kom langs zonder te reserveren

Anonimiteit en discretie zijn erg belangrijk in ons daghotel in Antwerpen. Bij ons kunt u ongezien en ongestoord genieten van uw gezelschap. Daarom kunt u bij ons op ieder moment van de dag of nacht langskomen zonder te reserveren. Op onze private parking kunt u via de automaat uw kamer boeken. U krijgt een code waarmee u de deur kunt openmaken. Betalen kan met de kaart of cash. Bekijk via onze website in real time de beschikbaarheid van de dagkamers in de buurt van Antwerpen.

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Hallo
Stel uw vraag aan Nadine!

x