Rendez-vous hotel Antwerpen

Zoekt u een rendez-vous hotel in Boom? Bent u iemand tegengekomen waarmee u een paar uurtjes wilt doorbrengen? Of wilt u even bijslapen in de buurt van Antwerpen? Dat kan in ons rendez-vous hotel. Ons rendez-vous hotel bij Antwerpen onderscheidt zich door de elegant ingerichte kamers die recentelijk vernieuwd zijn, met oog voor detail en comfort. Ontsnap aan de dagelijkse routine en ontdek de spanning van ons hotel. Kom langs en laat u verwennen.

Wat is een rendez-vous hotel?

ZEen rendez-vous hotel is een speciaal hotel dat gericht is op het bieden van discrete en intieme ontmoetingen. In tegenstelling tot traditionele hotels, kunt u bij een rendez-vous hotel een privékamer boeken per uur. In ons rendez-vous hotel in Boom, op korte afstand van Antwerpen, kunt u samen met een gast genieten van privacy en romantiek in onze stijlvolle kamers. Geheel anoniem en discreet. Onze kamers zijn hygiënisch en altijd voorzien van een royale douche en een heerlijk bed. Wij zorgen ervoor dat alles aanwezig is, zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Hoe kunt u een kamer reserveren?

Reserveren kan geheel anoniem omdat u vooraf geen kamer hoeft te reserveren. Op die manier verzamelen we geen gegevens en is er geen sprake van afschriften. Het zal niemand opvallen dat u gebruik maakt van ons rendez-vous hotel. Uw kamer boekt u eenvoudig via een automaat. Via die automaat kunt u met cash of kaart betalen. Daarna krijgt u een code waarmee u de kamer kunt openmaken. Krijgt u een gast? Dan kunt u uw gast binnenlaten met een code. Zo hoeft u niet samen aan te komen en weet niemand dat de gast voor u komt. Heeft u zin in een warme versnapering of een glas bubbels? Via de huistelefoon kunt u onze roomservice bestellen. Uw bestelling wordt voor uw deur afgeleverd zodat, ook dit, volledig anoniem gaat.

Discreet vanaf de parking

Ons hotel is eenvoudig te bereiken vanuit alle hoeken in Antwerpen. Via de A12 en E19 bent u er zo. De korte afstand tot Antwerpen, zorgt ervoor dat het niet opvalt dat u lang weg bent. Het zijn allemaal zaken waar wij over na hebben gedacht om uw verblijf zo discreet en anoniem mogelijk te laten zijn. Bij ons parkeert u de auto op een, vanaf de weg niet zichtbare, parking. Uw auto staat er veilig en uit het zicht. Zo kunt u ontspannen gebruik maken van onze fijne en luxe kamers. Zonder dat iemand uit uw omgeving daarvan iets door zal hebben. Kom langs en boek uw kamer per uur in Antwerpen.

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Hallo
Stel uw vraag aan Nadine!

x