Love room

Wilt u een love room boeken in Vlaanderen? Ons love hotel bevindt zich in de buurt van Antwerpen en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de A12 en E19. Of u nu een ontmoetingsplek zoekt voor een romantische date of een discrete ontmoeting, wij zorgen ervoor dat niemand op de hoogte is van uw uitje. Bekijk nu in real time de beschikbaarheid van onze kamers.

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Huur uw love room dicht bij Nederland

Onze love rooms zijn luxe suites die zowel hygiënisch als stijlvol zijn. U kunt rekenen op een combinatie van luxe, comfort en spanning. Dankzij de royale douche, groot bed en de ruim opgezette kamer, heeft u alle vrijheid. We zijn uw love suite hotel en zorgen er met onze kamers voor dat het u en uw date of andere gast aan niets te kort zal komen. Wilt u ook het comfort van een bad? Kies dan voor een van onze elite kamers. Een glas bubbels maakt de ervaring helemaal compleet. In iedere secret room vindt u een menukaart waarmee u eenvoudig, door middel van de huistelefoon, warme snacks en luxe bubbels kunt bestellen. Hierdoor komt het u aan niks te kort.

Uw discrete love room hotel

Zoekt u een love room om te verblijven voor een paar uurtjes? Dan kunt u bij ons terecht. Bekijk online de beschikbaarheid van de kamers. Ons daghotel in Oost-Vlaanderen is 24 uur per dag, 7 dagen in de week open. Dus u kunt op elk moment van de ochtend, middag, avond of nacht inchecken en uitchecken. Spreek veilig en discreet af bij ons love hotel.

BEKIJK UW KAMER

PREMIUM KAMER

Prijzen vanaf € 50,00. Inclusief parking.

LUXE KAMER

Prijzen vanaf € 65,00. Inclusief parking.

ELITE SUITE

Prijzen vanaf € 100,00. Inclusief parking.

Hallo
Stel uw vraag aan Nadine!

x