Kamers per uur Antwerpen

Bent u op zoek naar een kamer per uur in Antwerpen? Na een dagje de stad verkend te hebben of om stiekem af te spreken? Zoek niet verder, want dat is precies wat Roomotel u te bieden heeft. Onze kamers zijn beschikbaar voor verhuur per uur en zijn standaard uitgerust met een luxueuze douche en een comfortabel bed. Dankzij onze strategische ligging nabij de A12 en E19 zijn we eenvoudig bereikbaar vanaf Antwerpen of Brussel. Roomotel staat voor u klaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Of u nu een secret room in België zoekt om in alle privacy af te spreken of gewoon even wilt ontspannen, bij ons bent u aan het juiste adres. Maak gebruik van onze discrete automaat op de privéparkeerplaats om eenvoudig en anoniem toegang te krijgen tot uw kamer.

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Alternatief voor kamer per uur bij Van der Valk

Bij Roomotel bieden we de mogelijkheid om een kamer per uur te huren, speciaal ontworpen voor kortstondig verblijf. Ons daghotel is een uitstekend en sfeervol alternatief voor een kamer per uur bij Van der Valk. Wij zijn in alle opzichten discreter en anoniemer. Of u nu op zoek bent naar een aangename ruimte om op een opwindende manier af te spreken met een date of minnares, in onze kamers zal het u aan niets ontbreken. U heeft de keuze uit drie verschillende kamertypes, variërend in grootte en voorzieningen. In onze Elite kamer vindt u niet alleen een royale douche, maar ook een groot bad waar u heerlijk kunt ontspannen, alleen of samen. Wij garanderen schone lakens, (bad)handdoeken en gastendoekjes, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw tijd. Ontdek welke kamers beschikbaar zijn in ons love hotel in Antwerpen.

Huur een kamer per uur in Antwerpen: volledig gerenoveerd

Onze kamers zijn onlangs volledig gerenoveerd, waardoor ze stijlvol, sfeervol en hygiënisch zijn. Bij Roomotel staat hygiëne hoog in het vaandel; na elk gebruik worden de kamers grondig gereinigd, zodat u altijd verzekerd bent van een frisse en schone omgeving. Dus, als u op zoek bent naar een kamer per uur in Antwerpen, kom dan langs bij Roomotel en ervaar de sfeer en elegantie van onze accommodaties.

Bekijk uw kamer

PREMIUM KAMER

Prijzen vanaf € 50,00. Inclusief parking.

LUXE KAMER

Prijzen vanaf € 65,00. Inclusief parking.

ELITE SUITE

Prijzen vanaf € 100,00. Inclusief parking.

Hallo
Stel uw vraag aan Nadine!

x