Rendez-vous hotel in de buurt van Sint-Niklaas

Ontdek de perfecte plek voor uw discrete ontmoetingen in ons rendez-vous hotel bij Antwerpen. Bij Roomotel bieden we een fijne omgeving voor koppels die op zoek zijn naar intieme momenten, of mensen die in alle privacy met een gast willen afspreken. Ons rendez-vous hotel in de buurt van Sint-Niklaas biedt stijlvolle kamers, doordrenkt met een romantische sfeer. Elke rendez-vous kamer is voorzien van alle comfort voor een zorgeloos samenzijn. Dus of u nu voor een paar uurtjes onderdak zoekt of even wilt ontsnappen aan de dagelijkse routine, laat u verwennen en boek een kamer bij Roomotel: uw hotel per uur.

Stiekem er tussen uit in ons rendez-vous hotel

Bent u op zoek naar spanning, romantiek of juist mysterie? Ons rendez-vous hotel bij Mechelen biedt de ideale gelegenheid om er stiekem tussenuit te knijpen. Ontsnap aan de dagelijkse sleur en geef toe aan de spanning van het onverwachte. Onze kamers zijn de perfecte plek om iemand te ontmoeten. Dit kan volledig anoniem en discreet. Parkeer uw auto op de niet-zichtbare parking en boek via de automaat uw kamer. Afrekenen kan zowel met cash als met de kaart, ook volledig discreet. Met een code kunt u de private kamer betreden. Krijgt u een gast? Dan kan deze gast op een later moment binnenkomen met een code die u door kunt geven. Zo weet niemand dat deze gast voor u komt.

Net gerenoveerd, sfeervol rendez-vous hotel

Ons rendez-vous hotel is recent volledig gerenoveerd. Hierdoor bieden onze kamers de perfecte combinatie tussen comfort en romantiek. Van warme verlichting tot een stijlvol interieur. Heeft u een speciale gelegenheid? Zakendeal? Of wilt u even een paar uurtjes qualitytime? Ons rendez-vous hotel biedt een stijlvol toevluchtsoord, waarbij u een kamer kunt huren per uur. U kunt rekenen op schone lakens, fijne (bad)handoekken en gastendoekjes. Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zorgen er dan ook voor dat elke kamer brandschoon is. Klaar voor gebruik.

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Hallo
Stel uw vraag aan Nadine!

x