Love hotel vlakbij Antwerpen

Heeft u een lover ontmoet in de stad? Of wilt u op een anonieme plek ongestoord met iemand kunnen afspreken? Dat kan in ons love hotel, vlakbij Antwerpen. In ons love hotel staat anonimiteit en discretie centraal. Niemand die u ziet. Niemand die weet dat u er bent. Ook het thuisfront niet. Uw kamer per uur boekt u eenvoudig via de automaat op onze private-parking, waar u gelijk cash kunt betalen. Zo laat u geen digitale sporen achter. Kom langs en geniet van uw verblijf.

Ontsnappen uit de drukte van de stad

Ontsnap aan de alledaagse drukte en kom tot rust in ons love hotel. Ons love hotel, op korte afstand van Antwerpen, biedt een discreet toevluchtsoord voor koppels die intiem willen zijn of mensen die met een gast willen afspreken. Uiteraard kunt u ook langskomen om een paar uurtjes te slapen, wanneer u moet wachten voor een vlucht vanuit Antwerpen. Onze love rooms zijn recent volledig gerenoveerd waardoor ze romantisch, schoon en stijlvol zijn. Wij staan garant voor een romantische escapade. Wilt u uw verblijf nóg romantischer maken? Bestel dan heerlijke hapjes en drankjes via onze anonieme roomservice. En laat u verwennen met heerlijke bubbels.

Romantische uurtjes in ons love hotel bij Antwerpen

Ons love hotel bij Antwerpen is te huren per uur. Hierdoor kunt u voor een paar romantische uurtjes ontsnappen uit het dagelijks leven. Uiteraard kunt u ook een dagdeel of een hele nacht blijven. Kies uit drie type kamers, verschillend in grootte en luxe. Elke kamer is voorzien van een royale douche, groot bed met verse lakens en zachte (bad)handoekken. Wilt u een vleugje extra luxe? Kies dan voor de elite kamer waar, naast een royale douche, ook een fijn bad in staat. Heerlijk om daar samen met een glas bubbels in te bubbelen. Bekijk de beschikbaarheid van de kamers in real time.

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Hallo
Stel uw vraag aan Nadine!

x