DAGHOTELS VLAAMS BRABANT

Daghotels in Vlaams Brabant gezocht? Boek onze kamers voor een paar uur, bijvoorbeeld om discreet en anoniem af te spreken. Of om zelf gewoon even bij te komen, ook als u het daghotel ’s morgens of midden op de dag nodig heeft. Met ons daghotel in Antwerpen zorgen we ervoor dat u de kamers ook kunt boeken als u daar niet meteen heel de nacht gebruik van wilt maken. Dus zoekt u naar een mogelijkheid om de kamer een paar uur te boeken, op het moment dat het u uitkomt? Dat is precies wat we aanbieden.

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Vanaf 3 uur te boeken

De kamers van ons daghotel in Vlaams Brabant zijn al vanaf 3 uur te boeken. En wilt u 4 uur of bijvoorbeeld 8 uur verblijven? Ook dat is mogelijk, onze kamers zijn per uur te boeken. Bovendien is ons daghotel goed bereikbaar vanuit West Vlaanderen en een groot deel van de rest van België. Het is makkelijk aan te rijden vanaf de A12 en de E19, waarna u meteen achter het rendez-vous hotel in Vlaams Brabant gebruik kunt maken van de parking. Dat kan ook helemaal discreet en anoniem, omdat de parking natuurlijk niet zichtbaar is vanaf de weg.

Bekijk uw kamer

PREMIUM KAMER

Prijzen vanaf € 50,00. Inclusief parking.

LUXE KAMER

Prijzen vanaf € 65,00. Inclusief parking.

ELITE SUITE

Prijzen vanaf € 100,00. Inclusief parking.

Makkelijk bereikbaar: bij Antwerpen

Zoekt u naar daghotels in Vlaams Brabant of in ieder geval in de buurt van Antwerpen? We zorgen er als daghotel in België (BE) voor dat we makkelijk bereikbaar zijn. Vervolgens parkeert u meteen achter het rendez-vous hotel, om via de automaat op de parking een kamer te openen. En ontvangt u daarna een gast of een date? U kunt die ongemerkt naar binnen laten gaan, gewoon door de kamer van het love hotel in Vlaanderen met een code op afstand te openen. Het is dan voor niemand duidelijk dat het bezoek voor u is. Zo kunt u anoniem en discreet afspreken, om zeker te weten dat anderen daar niet van op de hoogte zijn.

Daghotel Limburg

Spreekt u liever af in de omgeving van Limburg? Dan bent u meer dan welkom in H28. Dit rendez-vous hotel ligt op een steenworp van het klaverblad van Lummen, waar de E314 en E313 elkaar kruisen. U heeft de mogelijkheid om uw wagen veilig te parkeren op onze private parking, uit het zicht van de openbare we

Daghotels Vlaams Brabant

Zoekt u naar daghotels in Vlaams Brabant, bijvoorbeeld om daar af te spreken zonder dat iemand anders dit hoeft te weten? Het kan helemaal discreet en anoniem, ook omdat het niet nodig is om online alvast een reservering te doen. In plaats daarvan zorgen we ervoor dat u op de parking gebruik kunt maken van de automaat. Het is de makkelijkste manier om de kamer te openen, waarna u er voor 3, 4 of 8 uur gebruik van kunt maken.

Hallo
Stel uw vraag aan Nadine!

x