HUUR EEN KAMER VOOR EEN PAAR UUR VLAKBIJ ANTWERPEN!

Is het al laat en u heeft dringend nood aan een paar uur slaap. Komt dat bekend voor? Kom dan langs bij Roomotel. Bij ons is het mogelijk om een kamer te huren voor slechts een paar uur. Wij zijn 7 dagen op 7 geopend, 24 uur op 24 (https://roomotel.be/kameren/kamers-kort-verblijf-antwerpen).

Hotelkamer voor een paar uur

In Roomotel kan u een verblijf boeken voor 32, 3, 4, 8, 10 of 12 uur (https://roomotel.be/kamer-per-uur/kamer-per-uur-antwerpen). Zo heeft u de mogelijkheid om wat bij te slapen of om anoniem met iemand af te spreken. U heeft de keuze uit 13 verschillende kamers. Onze premium en luxe kamers zijn allemaal in het bezit van een heerlijk bed en ruime douche. Onze elite suite is zelfs voorzien van een romantisch bad. Of het nu voor te slapen is of om af te spreken met iemand, wij zorgen er steeds voor dat de kamers worden verlucht.

Makkelijk bereikbaar

Ons hotel ligt vlakbij Antwerpen aan de A12. Het is makkelijk bereikbaar met de wagen. Roomotel is voorzien van een private parking die niet zichtbaar is vanop de openbare weg. Zo bent u zeker dat uw wagen veilig staat (https://roomotel.be/kameren/kameren-in-antwerpen) .

U hoeft niet te reserveren. U kan gewoon langskomen en zelf uw kamer kiezen aan de reservatie automaat op de parking. Indien u zeker wil zijn van een plekje kunt u altijd een kamer boeken via de website of mailen.

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Hallo
Stel uw vraag aan Nadine!

x