Kamer per uur

Heeft u snel en discreet een kamer nodig? Bij Roomotel kunt u een kamer boeken per uur. Zo heeft u de mogelijkheid om wat uit te rusten of anoniem met iemand af te spreken. U heeft de keuze uit 13 verschillende kamers, met verschillende faciliteiten. Elke kamer is grondig schoongemaakt en recent gerenoveerd. Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. Ons hotel is gemakkelijk te bereiken vanaf de A12 en E19 met de wagen. Kom langs in ons rendez-vous hotel vlak bij Sint-Niklaas en verblijf zo lang als u wilt.

Huur een kamer vanaf 2 uur

Wanneer u op zoek bent naar een hotel per uur in Antwerpen, kunt u bij ons terecht. Boek een kamer per uur om er overdag kort gebruik van te maken, maar u kunt ook de hele nacht verblijven. De premium kamers zijn te verhuren vanaf 2 uur, de andere kamers vanaf 3 uur. Natuurlijk kunt u de kamer ook langer huren zodat u samen de nacht kunt doorbrengen of een slaapplaats kunt vinden. De kamers zijn netjes schoongemaakt en zijn voorzien van lakens, (bad)handdoekken, gastendoekjes en alles wat u nodig heeft.

Welke kamers kunt u per uur boeken?

Er zijn verschillende kamers per uur in Antwerpen tot uw beschikking. Alle kamers zijn recent gerenoveerd, brandschoon en natuurlijk op een mooie, stijlvolle en sfeervolle manier ingericht. Dat betekent dat u er even helemaal tot rust kunt komen of kunt genieten van de fijne momenten samen. Iedere kamer heeft in ieder geval een royale douche, zodat het daar niet aan zal ontbreken. Daarnaast kunt u rekenen op een goed bed met een schoon laken, omdat we veel waarde hechten aan goede hygiëne.

  • Premium: De premium kamers zijn te huren vanaf 2 uur. De kamers zijn nieuw, schoon en van alle gemakken voorzien. Er staat een bed met een fijn matras, schone lakens, een tv, een badkamer met douche en schone handdoeken.
  • Luxe kamer: De luxe kamers zijn te huur vanaf 3 uur. Deze kamers zijn stijlvol ingericht, hebben een heerlijk bed en een mooie badkamer. Naast een fijn matras, schone lakens, een tv, een douche en schone badlakens, staat er ook een bureau met stoel. De luxe kamers zijn ruimtelijker dan de premium kamers.
  • Elite suite: Onze elite suites zijn te huren vanaf 3 uur. Deze grootste kamers zijn chique ingericht en hebben naast een fijn bed, goed matras, schone lakens, een douche en een tv, ook een heerlijk bad.

Voor elke kamer is er roomservice beschikbaar. Laat u verwennen met diverse dranken of een kleine snack. Op de kamer ligt een menukaart ter beschikking. Iemand van de staff neemt de bestelling op via de huistelefoon en brengt deze tot aan uw kamerdeur. Dit kunt u contant betalen of met de bankkaart. Ook is er een vendingmachine aanwezig die 24/7 open is. Hier vindt u diverse dranken, hapjes en ook condooms.

Kamer per uur huren: hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer u een kamer per uur huurt, komt u met de wagen aan op onze private parking. Deze parking is vanaf de openbare weg niet zichtbaar. Binnen vindt u de automaat om te betalen en de kamer automatisch te openen. U kunt zowel met kaart als cash betalen, zodat u geen digitale sporen achter hoeft te laten. Ontvangt u een date of een gast? Met een code die u ontvangt, kunt u de deur nogmaals openen, zodat hij of zij naar binnen kan.

Wilt u de kamer langer boeken? Geen probleem. U kunt op de automaat gewoon aangeven voor hoeveel tijd u de kamer graag wilt boeken. Wij bieden flexibiliteit, mogelijkheden en zorgen voor totale discretie en anonimiteit.

Is het nodig om vooraf te reserveren?

Reserveren is bij ons niet nodig en ook niet mogelijk. Wij proberen ervoor te zorgen dat er steeds kamers beschikbaar zijn. Dit kunt u online bekijken. De informatie wordt in real time bijgewerkt.

Heeft u specifieke wensen voor een verblijf op maat? Gelieve ons dan te contacteren voor een prijsofferte of reservatie via info@roomotel.be of 0465 09 80 16.

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Hallo
Stel uw vraag aan Nadine!

x