DAGHOTEL ANTWERPEN

Bij Roomotel kunt u discreet en flexibel samenkomen in een van onze sfeervolle kamers. Huur een kamer per uur in de buurt van Antwerpen. Zo heeft u de vrijheid om te genieten van luxe en comfort, dicht bij de stad, zonder de verplichtingen van een volledige overnachting. Bekijk nu in real time de beschikbaarheid van onze kamers.

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Wat is een daghotel?

Een daghotel, ook wel bekend als een rendez-vous hotel, is een accommodatie die specifiek is ontworpen voor kortstondig gebruik gedurende de dag. In tegenstelling tot traditionele hotels, biedt een daghotel kamerverhuur op basis van uren in plaats van overnachtingen. Het concept richt zich voornamelijk op mensen die behoefte hebben aan een tijdelijke, discrete en comfortabele ruimte voor een paar uur, zonder de verplichting van een volledige nachtelijke boeking. Ons daghotel in Antwerpen is strategisch gelegen en biedt faciliteiten zoals luxueuze dagkamers, privacy en anonieme roomservice. Ons hotel is populair voor diverse doeleinden, waaronder romantische ontmoetingen, zakelijke bijeenkomsten, of gewoon als een plek om te ontspannen en tot rust te komen gedurende de dag.

Daghotel in Antwerpen zonder overnachting

Daghotel gezocht in de buurt van Antwerpen? Ons daghotel is zowel vanuit het centrum als vanuit andere delen van de stad snel en makkelijk bereikbaar. Het is de ideale plek om overdag een aantal uurtjes onder de pannen te zijn. Onze kamers zijn 24 uur per dag beschikbaar, 7 dagen in de week. Dus u kunt ook een kamer huren voor alleen de ochtend of middag, zonder er de hele nacht te verblijven. U heeft de keuze uit verschillende type kamers, variërend in grootte en voorzieningen. Het bed heeft altijd een schoon laken, (bad)handdoeken en gastendoekjes. Zo komt het u en uw gezelschap aan niks te kort. U kunt ons hotel huren voor 2,3,4,8,10 en 12 uur. Bekijk de beschikbaarheid in real time op onze website.

Boek een daghotel vanaf een paar uur

Zoekt u een daghotel bij Antwerpen? Onze locatie in Boom is dan uitstekend geschikt. Parkeer de auto niet-zichtbaar vanaf de weg en open de kamer vanaf de automaat. U kunt zowel contant als met kaart betalen, waarbij we dat in beide gevallen netjes discreet afhandelen. Niemand hoeft te weten dat u een date of afspraak heeft. En wilt u de kamer gewoon boeken om even te kunnen slapen? Ook dan bent u natuurlijk van harte welkom in ons daghotel.

Hallo
Stel uw vraag aan Nadine!

x