Daghotel

Bent u op zoek naar een daghotel in Antwerpen? Bij Roomotel kunt u discreet en anoniem afspreken met een spannende date of een andere gast. Natuurlijk kunt ook langskomen om even een paar uur te slapen. Bekijk nu in real time de beschikbaarheid van onze kamers.

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Daghotel bezoeken zonder te reserveren

Ons daghotel in de buurt van Mechelen kunt u bezoeken zonder te reserveren. Op onze website kunt u in real time bekijken of er een kamer beschikbaar is. Onze schoonmakers zorgen ervoor dat de kamers snel en grondig worden schoongemaakt. Daarom is er bijna altijd wel een kamer beschikbaar of komt er snel weer een kamer beschikbaar. U kunt op onze private parking gebruik maken van onze automaat. Vanaf daar kunt u uw kamer openen, om er vervolgens een paar uur gebruik van te maken. Afrekenen kunt u zowel contant doen als met kaart. Dit kunnen we in beide gevallen heel discreet aanbieden.

Wat zijn de voordelen van Roomotel?

Bent u op zoek naar een anonieme plek om een paar uur af te spreken zonder dat iemand u ziet? Dat kan in ons daghotel in Oost-Vlaanderen. Onze secret rooms zijn per uur te huren. U kunt rekenen op schone lakens, schone (bad)handdoeken en schone gastendoekjes. Uiteraard zijn onze kamers voorzien van een luxe douche en zijn ze ruim en stijlvol ingericht. We zorgen ervoor dat u het aan niks zal ontbreken. In alle rendez-vous kamers, kunt u gebruik maken van onze roomservice. Via de huistelefoon op de kamer kunt u diverse dranken en snacks bestellen. Deze worden voor uw deur neergezet. Wilt u anoniem en discreet afspreken in ons daghotel? Dat kan. Bij ons daghotel hoeft u niemand tegen te komen. U kunt uw auto op de niet-zichtbare parking parkeren en de kamer openen met een automaat. Wilt u een date of gast ontvangen? U kunt een code gebruiken om deze persoon binnen te laten. Hierdoor is het niet duidelijk dat het bezoek voor u komt.

Het daghotel is te boeken vanaf 2 uur

Onze dagkamers in Antwerpen zijn te boeken vanaf 2 uur. Maar natuurlijk kunt u net zolang blijven als u wilt. Kom gerust langs om een kamer te huren voor een paar uur. Of u nu een paar uur wilt slapen of iets anders komt doen, wij zorgen ervoor dat u een plek heeft om naartoe te gaan.

Bekijk uw kamer

PREMIUM KAMER

Prijzen vanaf € 50,00. Inclusief parking.

LUXE KAMER

Prijzen vanaf € 65,00. Inclusief parking.

ELITE SUITE

Prijzen vanaf € 100,00. Inclusief parking.