DAGHOTEL BOEKEN BIJ ANTWERPEN

In Roomotel boek je een kamer voor enkele uren in plaats van een volledige nacht. Ideaal om een paar uur bij te slapen.

Kamer boeken is niet nodig / mogelijk

De kamers in ons Roomotel zijn te boeken voor 2, 3, 4, 8, 10 of 12 uur. Reserveren op voorhand is niet nodig / mogelijk aangezien wij met een volledig geautomatiseerd reservatiesysteem werken. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken en kunt u in alle rust genieten van uw verblijf (https://roomotel.be/kamer-per-uur/kamer-per-uur).

Roomservice

We hebben graag dat onze klanten zich optimaal vermaken. Daarom kunt u naast onze stijlvolle kamers ook genieten van onze roomservice. Via de huistelefoon heeft u de mogelijkheid om lekkere drankjes en hapjes bestellen om zo uw kort verblijf nog aangenamer te maken (https://roomotel.be/#room-service).

Makkelijk bereikbaar

Daghotel gezocht? Kom in de buurt van Antwerpen (https://roomotel.be/daghotel/daghotel-antwerpen/) even een paar uur slapen of spreek anoniem en discreet af met een spannende date of andere gast. We bieden u de diverse mogelijkheden, met de kamers die beschikbaar zijn voor een periode vanaf 3 uur. Dus wilt u de kamer 2, 3, 4, 8, 10 of 12 uur boeken? We zijn makkelijk bereikbaar vanuit heel Vlaams Brabant (https://roomotel.be/daghotel/daghotels-vlaams-brabant), zodat u verblijft in het daghotel dat u zoekt.

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE