Love hotel

Love hotel boeken in Antwerpen waar u samen kunt afspreken met uw geliefde? Ons love hotel is goed te bereiken vanaf de A12 en E19. Dus wilt u een keer daten in een andere omgeving samen met uw partner? Of wilt u afspreken met een andere gast in de buurt van Antwerpen? Bij ons kunt u anoniem en discreet afspreken. Bekijk nu in real time de beschikbaarheid van onze kamers.

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Intiem daten in een love hotel

In al onze kamers kunt u rekenen op luxe en sfeer. Geniet van pure luxe en wellness dankzij de ruimte douches in de badkamer. In onze elite suite kunt u ook genieten van een heerlijk bad. Alle kamers zijn ruim opgezet en hebben een groot, comfortabel bed, zodat u alle vrijheid heeft. Uiteraard kunt u rekenen op schone lakens, fijne (bad)handoeken en gastendoekjes. Alles om uw verblijf zo fijn mogelijk te maken. Heeft u zin in een glas bubbels of een warme snack? Bel dan eenvoudig, via de huistelefoon, met onze roomservice en laat u verwennen.

Romantische kamers

Kaarsjes aan, rozenblaadjes op het bed en een dure parfum die de love room vult met een heerlijke geur. Stap binnen in een romantische kamer bij Roomotel en maak uw romantische uitje onvergetelijk. Onze kamers zijn doordrenkt met sfeer en intimiteit. De inrichting is voorzien van zorgvuldig gekozen details en een warm kleurenpalet om de perfecte setting te creëren. Van zacht beddengoed tot sfeervolle verlichting: wij garanderen een romantische ambiance. Of u nu afspreekt met uw minnares of wat qualitytime wilt doorbrengen met uw geliefde, geniet van uw verblijf.

Love hotel met wellness: elite kamer

Ervaar pure verwennerij en romantiek in onze elite kamer. Hier wordt het concept van een love hotel naar een nieuw niveau getild. In ons rendez-vous bij Antwerpen, is de elite kamer het grootst en het meest luxe. Geniet van een eigen bad voor twee, met champagne in uw hand. Dompel u onder in een sfeer van intimiteit en spanning. Laat de stress van het dagelijks leven achter u en ontsnap bij Roomotel. Met wie u ook wilt.

Hallo
Stel uw vraag aan Nadine!

x