LOVE HOTEL

Zin in een spannend avontuurtje met uw geliefde? Roomotel biedt diverse mogelijkheden voor een opwindende date. Wij zijn het love hotel bij uitstek in Antwerpen.

Luxe kamers met roomservice

Love hotel boeken in Vlaanderen? Dichtbij Antwerpen (https://roomotel.be/liefdeshotel/love-hotel-antwerpen) zijn we goed bereikbaar, bijvoorbeeld vanaf de A12 en E19. Zoekt u een plek om te spreken met uw date of een andere gast? Zorg ervoor dat niemand dat hoeft te zien of te merken, door dit helemaal discreet te doen. Wij zorgen al vanaf de niet-zichtbare parking voor de maximale anonimiteit, bijvoorbeeld met de mogelijkheid om gewoon contant af te rekenen. Het is bovendien niet nodig om de kamer vooraf te reserveren, waardoor we daarvoor verder geen gegevens van u nodig hebben.

Zoekt u naar love hotels in Vlaanderen (https://roomotel.be/liefdeshotel/love-hotels-vlaanderen/)? We zijn goed bereikbaar, zodat u eenvoudig een love suite in ons rendez-vous hotel boekt als u snel wilt afspreken. En zoekt u naar een hotel love box of een andere fijne kamer? Ze zijn altijd stijlvol en sfeervol ingericht. Bovendien voorzien we alvast in de lakens, de (bad)handdoeken en natuurlijk de zeepjes, zodat de kamer helemaal klaar is voor gebruik. U kunt de kamers boeken voor bijvoorbeeld 2, 3, 4, 8, 10 of 12 uur, waardoor het mogelijk is om overdag af te spreken of om samen de nacht door te brengen.

Spannend en avontuurlijk

Zeg vaarwel tegen de dagelijkse sleur en neem uw geliefde mee op een spannende en avontuurlijke date. Hier kan u ongestoord genieten van elkaar en de rust. Dankzij onze roomservice (https://roomotel.be/#room-service) heeft u de mogelijkheid om uw geliefde helemaal in de watten te leggen.

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Hallo
Stel uw vraag aan Nadine!

x