KAMERS KORT VERBLIJF ANTWERPEN

Kamers voor kort verblijf bij Antwerpen gezocht? Het kameren kan bij ons al voor 3 uur, 4 uur of 8 uur. Verblijf een korte periode in de mooie kamers die bijvoorbeeld standaard voorzien zijn van een royale douche. Wilt u stiekem met iemand afspreken? Wij zorgen ervoor dat u een fijne kamer kunt boeken bij ons daghotel naast Antwerpen, waar u met uw date kan afspreken. Niemand zal daar iets van merken, omdat u bijvoorbeeld parkeert op de niet-zichtbare parking vanaf de weg. Op de parking vindt u onze automaat, die u kunt gebruiken om de kamer te openen. Het is zelfs mogelijk om contant te betalen, al zorgen we er ook voor dat een betaling met kaart netjes discreet blijft.

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Kamers kort verblijf Antwerpen

Zoekt u naar kamers voor een kort verblijf in Antwerpen? U kunt de kamer huren per uur, om zelf aan te geven hoe lang u daar gebruik van wilt maken.

Bekijk online onze Premium Kamers, Luxe Kamers en de Elite Suites. We zorgen er daarmee voor dat u een fijne kamer kunt boeken, waar u met uw date kunt afspreken. En waarvan niemand hoeft te weten dat u er bent. Voorkom dat u thuis of op een andere bekende plek bij elkaar moet komen. Kies voor onze kamers voor een kort verblijf om dit helemaal anoniem en discreet te kunnen doen.

Direct reserveren of nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0479 12 12 65, stuur ons een e-mail naar info@roomotel.be of kom langs bij het rendez vous hotel vlakbij Antwerpen in Boom. U parkeert niet-zichtbaar vanaf de weg en we zullen altijd discreet contact opnemen!

Hallo
Stel uw vraag aan Nadine!

x