Discrete kamerverhuur

Verlangt u naar een kamerhuur met volledige discretie? Bij Roomotel bieden we u de mogelijkheid om anoniem af te spreken en zonder enig contact met anderen een kamer te huren. Zo kunt u contant betalen of anoniem met de kaart. Op het afschrift kunt u niks terugvinden van uw verblijf. Uw privacy en comfort staan bij ons voorop. In onze smaakvol ingerichte kamers ontbreekt het u aan niets. Boek nu een kamer en geniet in alle rust van luxe en discretie.

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Automatisch een kamer boeken, zonder contact

Wilt u snel en discreet een kamer boeken zonder gezien te worden? Bij Roomotel kunt u via de automaat op onze privéparkeerplaats anoniem en onopvallend een kamer reserveren. Vermijd nieuwsgierige blikken en spreek in alle geheimhouding af met uw date of gast. Online reserveren is niet nodig; u kunt eenvoudig contant betalen om digitale sporen te vermijden. Parkeer op onze niet-zichtbare parking en geniet van onze roomservice in volledige discretie. Bestel dranken en snacks via de huistelefoon, en uw bestelling wordt discreet tot aan de deur gebracht, zodat u van luxe kunt genieten zonder gezien te worden. Ook kunt u gebruik maken van onze vendingmachine. Deze is 24/7 open en voorziet u van alle gemakken. Denk aan drankjes, hapjes maar ook condooms en glijmiddel.

Kom binnen met een code

Op onze parking kunt u met de automaat een kamer openen voor een flexibele periode van 2, 3, 4, 8, 10 of 12 uur. Wanneer u bezoek krijgt, kunt u met een code de deur op afstand openen voor uw date of gast, zodat u niet samen hoeft aan te komen en niemand doorheeft dat het bezoek voor u is.

Boek jouw discrete kamer

H2: Boek jouw discrete kamer Wanneer u op zoek bent naar discrete kamerverhuur, zit u goed bij Roomotel. Bezoek ons om een kamer per uur te huren in de buurt van Antwerpen. Ons daghotel is gemakkelijk te bereiken vanaf de A12 en E19. U bent erg snel bij ons daghotel vanaf Antwerpen of Brussel. Bekijk online in real time hoeveel kamers er beschikbaar zijn.

Voor discrete kamerverhuur bent u bij Roomotel aan het juiste adres. Kom langs om een kamer per uur te huren in de buurt van Antwerpen. Ons daghotel is eenvoudig bereikbaar vanaf de A12 en E19. Check online in real-time de beschikbaarheid van onze kamers. Tot ziens in onze love room.

Hallo
Stel uw vraag aan Nadine!

x