ANONIEM EEN KAMER HUREN?

Wil u graag anoniem en in alle discretie een kamer huren? Dat kan bij ons! Roomotel zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw omgeving en privacy.

In volledige anonimiteit

In Roomotel bent u er zeker van dat uw privacy beschermd wordt. U kunt ongemerkt uw wagen achter ons rendez-vous hotel parkeren. De parking is niet zichtbaar vanaf de openbare weg. Zo kunnen u en uw gast(en) ongemerkt binnenwandelen (https://roomotel.be/discretie/beste-plek-om-af-te-spreken).

Om volledige anonimiteit te garanderen heeft u ook de mogelijkheid om ter plaatse een kamer te boeken aan onze automaat én zelfs contant te betalen. Zo hoeft u niet in contact te komen met een van onze medewerkers en bent u er zeker van dat er geen gegevens verzameld worden.

Onze kamers

Roomotel bezit 13 kamers, allemaal voorzien van een romantisch en degelijk bed, een TV met diverse zenders en een luxueuze douche. In onze elite suite kunt u zelfs genieten van een ruim bad. Onze kamers kunnen geboekt worden voor 2, 3, 4, 8, 10 of 12 uur (https://roomotel.be/kamer-per-uur/kamer-per-uur).

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Hallo
Stel uw vraag aan Nadine!

x