Anonieme kamer huren

Anoniem een kamer huren of boeken? Zonder contact met personeel of andere gasten? Een discrete kamer boekt u gemakkelijk vanaf de parking. U parkeert de auto niet-zichtbaar, aan de achterkant van het gebouw. Daar staat een automaat waar u de privékamer kunt reserveren. De kamers zijn te boeken voor 2, 3, 4, 8, 10 of 12 uur. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de tijd en kunt u in alle rust genieten van uw verblijf.

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Anoniem afspreken

In ons daghotel kunt u anoniem afspreken met een spannende date of andere gast. Wilt u anoniem een kamer huren en zeker weten dat dit helemaal veilig is? We bieden de mogelijkheid om contant af te rekenen, doen de eventuele afschrijvingen anders discreet en maken het mogelijk om haast onzichtbaar naar binnen te gaan. U huurt bijvoorbeeld de secret room via een automaat op de private-parking. Heeft u een gast of scharrel die langskomt? Door middel van een code kunt u hem of haar binnenlaten. Zonder dat iemand kan zien dat de gast voor u komt. Het is de beste manier om het bezoek heel avontuurlijk te maken en toch te voorkomen dat anderen hier achter kunnen komen.

Reserveren zonder boeking

In ons rendez-vous hotel heeft u de keuze uit luxe kamers en suites, waarin het u en uw date of gast aan niets zal ontbreken. Maak bijvoorbeeld gebruik van onze roomservice. Hier geniet u van de heerlijkste hapjes en drankjes om het extra bijzonder te maken. Dit brengen we tot aan de kamerdeur, zodat dit zo discreet en anoniem mogelijk gebeurt. U hoeft niet te reserveren voor een hotelkamer. Via onze website kunt u in real time de beschikbaarheid bekijken. Is er geen love room vrij in ons hotel? Kijk een paar minuten later nog eens. Het kan zijn dat onze schoonmakers bijna klaar zijn, en dat er daardoor nieuwe kamers vrij komen.

Hallo
Stel uw vraag aan Nadine!

x