RENDEZ-VOUS HOTEL VLAAMS BRABANT

Op zoek naar een rendez-vous hotel in Vlaams Brabant of in de buurt daarvan? Wij zorgen ervoor dat u kunt verblijven in Antwerpen en omgeving, dankzij onze fijne locatie in Boom. We zijn goed bereikbaar via de A12 en E19, waarna u de auto meteen achter het rendez-vous hotel kunt parkeren. De parking is niet zichtbaar vanaf de weg, zodat u daar bovendien heel discreet en anoniem gebruik van kunt maken.

We zijn uw rendez-vous hotel om af te spreken met een date of andere gast. Dat kan helemaal anoniem, bijvoorbeeld door contant af te rekenen bij de automaat die op de parking staat.

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Kort verblijf: discreet en anoniem

Zoekt u een rendez-vous hotel in de omgeving van Brabant, voor een kort verblijf? Het is al mogelijk om vanaf 3 uur te verblijven. En wilt u wat meer tijd? Met 4 uur of 8 uur heeft u voldoende flexibiliteit om zelf aan te geven hoe lang u de kamer wilt gebruiken.

Wij zorgen ervoor dat dit volledig anoniem en discreet kan. De auto parkeert u op een plek die niet zichtbaar is vanaf de weg. Vervolgens gebruikt u de automaat op de parking om de kamer te openen. Het is mogelijk om contant af te rekenen, waardoor er geen creditcard voor nodig is en we daar geen gegevens van opslaan.

Goed bereikbaar voor Antwerpen

Ons rendez-vous hotel vlakbij Antwerpen is goed bereikbaar vanuit verschillende richtingen. Dus verblijft u graag in Brabant of in de buurt van Antwerpen? Onze love room in Belgique is ideaal gelegen. Met onze ligging dichtbij Antwerpen zorgen we ervoor dat u eenvoudig een goede keuze maakt.

Dus wilt u graag afspreken met een date of een gast, op een locatie die voor u helemaal veilig is? Ons rendez-vous hotel is dan een goede keuze. We maken het u makkelijk om dit helemaal discreet en anoniem te doen, zodat niemand anders daarvan op de hoogte hoeft te zijn.

Rendez-vous hotel Vlaams Brabant

Zoekt u een daghotel in Vlaams Brabant of omgeving? Wij zorgen ervoor dat u af kunt spreken met een date of andere gast. Dat kan in een van de kamers in ons rendez-vous hotel. De kamers hebben allemaal een royale douche die u kunt gebruiken, net als een fijn bed. Bovendien zijn de kamers stijlvol en sfeervol ingericht, wat ze de beste plek maakt om samen af te spreken.

Hallo
Stel uw vraag aan Nadine!

x