Secret rooms in België

Bent u op zoek naar een secret room in België? Dan zit u perfect bij Roomotel, het love hotel in de buurt van Antwerpen. Kom langs en geniet van onze stijlvolle kamers in alle anonimiteit en discretie. Wij zorgen ervoor dat het u aan niks ontbreekt. Onze secret rooms zijn doordrenkt met een sfeer van spanning en romantiek. Ze zijn ontworpen om privacy en comfort te bieden, zodat u met uw date kunt afspreken en spannende tijden kunt beleven. Kom langs en huur uw kamer per uur.

Wat is een secret room?

Een secret room biedt, in tegenstelling tot een traditionele hotelkamer, een exclusieve en discrete omgeving voor diegenen die op zoek zijn naar een intieme ontsnapping. De zorgvuldig ingerichte ruimtes hebben aandacht voor detail en creëren een spannende en romantische sfeer. In een secret room kunt u langskomen met uw gast of date zonder dat iemand u ziet, voor hoelang u wilt. De kamers zijn per uur te huren. Privacy en anonimiteit staan voorop. Bij ons parkeert u de auto op onze private-parking en kunt u een kamer huren via de automaat. U kunt zowel contant als met de kaart betalen. Wanneer u met de kaart betaalt, is de afschrijving discreet. Zo kan niemand erachter komen dat u gebruik maakt van onze kamers. Kom langs in ons Roomotel in Boom.

Voor wie is een secret room?

Een secret room is ideaal voor degenen die op zoek zijn naar intimiteit, zonder dat mensen het doorhebben. Of het nu gaat om geheime koppels die intiem willen zijn, geliefden die op zoek zijn naar spanning of een afspraakje met een minnaar(res), alles kan in onze secret rooms. Uiteraard kunt u ook alleen verblijven wanneer u behoefte heeft aan qualitytime met uzelf, of wanneer u een ander doel heeft. Ons rendez-vous hotel in Boom is de uitgelegen plek waar u ongestoord uw uren kunt doorbrengen. Blijf zo lang als u wilt. Van 2 uur tot de hele nacht. Niemand die weet waar u zit.

Waar vind je secret rooms in de buurt van Antwerpen?

Verscholen op een discrete locatie, vindt u ons Roomotel nabij de bruisende stad Antwerpen. Onze parking rijdt u eenvoudig aan vanaf de A12 en E19. Dus als u een paar uurtjes wilt ontsnappen uit de stad, bent u er zo. Erg gemakkelijk wanneer u niet wilt dat iemand doorheeft dat u er een paar uurtjes tussenuit glipt.

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Hallo
Stel uw vraag aan Nadine!

x