Dagkamers in Antwerpen

Anoniem een kamer huren voor een paar uurtjes? Een dagkamer in de buurt van Antwerpen boekt u eenvoudig bij ons vanaf de parking. Parkeer uw auto op de niet-zichtbare parking, aan de achterkant van het gebouw. Hier kunt u de kamer reserveren door middel van een automaat. Bekijk nu in real time de beschikbaarheid van onze kamers.

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Dagkamers: discreet en flexibel

Zin in een spannende date of een geheime afspraak? Of bent u in Antwerpen en heeft u behoefte aan een paar uur slaap? Bij ons huurt u een dagkamer in Antwerpen per uur. Bepaal zelf de duur van uw verblijf. Wij doen er alles aan om uw verblijf zo discreet en anoniem mogelijk te maken. Zoals eerder genoemd, parkeert u uw auto op onze niet-zichtbare parkeerplaats en kunt u via de automaat een kamer reserveren. Zowel betalen met kaart als contant is mogelijk, waardoor u geen digitaal spoor achterlaat.

Onze stijlvolle en opwindende kamers

In ons daghotel in Boom komt u aan niks te kort. Onze rendez-vous kamers zijn recent gerenoveerd en zijn van alle gemakken voorzien. Elke kamer heeft een royale douche en een heerlijk, groot bed waar u samen kunt genieten. Uiteraard vindt u in elke kamer zachte (bad)handoeken, fijne lakens en gastendoekjes. Hygiëne is bij ons erg belangrijk. U kunt dan ook rekenen op schone en stijlvolle secret rooms. U krijgt de keuze uit drie typen kamers, variërend in grootte en voorzieningen. Wilt u samen in bad met een glaasje bubbels? Kies dan voor een van onze elite kamers. In deze kamers vindt u, naast een royale douche, een fijn bad.

Uw spannende dagkamer hotel

Stap binnen in ons opwindende dagkamer hotel, waar discretie, flexibiliteit en spanning samenkomen voor een unieke ervaring. Of u nu op zoek bent naar een plek voor een geheime ontmoeting, een intieme date of gewoon wat rust en privacy, onze dagkamers bieden de perfecte setting. Ons daghotel is discreet gelegen in Antwerpen, waar u moeiteloos een kamer per uur kunt boeken. Zonder sporen achter te laten. Ontdek de opwinding van ons dagkamer hotel.

Hallo
Stel uw vraag aan Nadine!

x