KAMER HUREN PER UUR ANTWERPEN

Een kamer huren per uur in Antwerpen? Dat is precies wat we aanbieden, zodat u bijvoorbeeld 3 uur, 4 uur of 8 uur kunt verblijven. De kamer te huur ( https://roomotel.be/kamer-te-huur-antwerpen ) is standaard voorzien van een royale douche en het is bovendien mogelijk om room service te bestellen.

De privé kamers te huur vlakbij Antwerpen ( https://roomotel.be/kamer-te-huur-antwerpen-prive-kamers-te-huur-antwerpen ) zijn 24 uur per dag beschikbaar, en dat 7 dagen per week. Zo zorgen we ervoor dat u altijd terecht kunt, op het moment dat u wilt afspreken. Dus zoekt u naar een plek om even te kunnen slapen? Of wilt u afspreken voor een spannende date of met een andere gast? Geen probleem, wij hebben de kamers per uur te huur waar u naar op zoek bent.

24 uur per dag en 7 dagen per week

Op zoek naar kamers te huur bij Antwerpen, het liefst per uur? Onze locatie in Boom is makkelijk bereikbaar vanaf de A12 en E19. Bovendien zijn we 24 uur per dag open, en dat 7 dagen per week. Zo kunt u de kamers te huur in Antwerpen voor de korte termijn (https://roomotel.be/kamer-te-huur-antwerpen-kamers-te-huur-antwerpen-korte-termijn) gebruik op het moment dat u wilt. Wij zorgen ervoor dat die beschikbaar zijn en dat u er meteen in kunt. Vervolgens kunt u 3, 4 of 8 uur verblijven. Dus wilt u samen de nacht doorbrengen of gaat het om een kortere spannende date of afspraak? U kunt die in het geheim bij ons maken, omdat we natuurlijk volledig discreet werken. Zo kunt u anoniem een kamer openen, gewoon met de automaat die bij ons op de parking staat.

Met royale douche en room service

Onze kamers te huur in de omgeving van Antwerpen zijn standaard voorzien van een royale en luxe douche. Bovendien kunt u gebruik maken van onze room service, om iets te eten en te drinken te bestellen. Dat brengen we tot aan de kamerdeur, om dit weer zo discreet en anoniem mogelijk te doen. Op die manier helpen we u graag in het geheim af te spreken, met de zekerheid dat niemand uit uw omgeving daar achter kan komen.

Kamer huren per uur Antwerpen

Wilt u een kamer huren per uur in Antwerpen en omgeving? We zijn makkelijk bereikbaar. U kunt de auto parkeren op de parking meteen achter het rendez-vous hotel. Die is niet zichtbaar vanaf de weg, waardoor anderen niet van u kunnen zien dat de auto er staat en dat u aanwezig bent.

Direct reserveren of nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0479 12 12 65, stuur ons een e-mail naar info@roomotel.be of kom langs aan de Antwerpsestraat 367 in Boom. U parkeert niet-zichtbaar vanaf de weg.
en we zullen altijd discreet contact opnemen!

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Hallo
Stel uw vraag aan Nadine!

x