KAMER PER UUR

Een kamer per uur huren en benieuwd naar de mogelijkheden? Het kan bij ons gewoon via de automaat op de parking, zodat u daar bovendien helemaal anoniem en discreet gebruik van kunt maken. Er is altijd een kamer voor een paar uur ( https://roomotel.be/kamer-per-uur-kamer-paar-uur ) beschikbaar, speciaal geschikt voor een kort verblijf ( https://roomotel.be/kamer-per-uur-kamers-kort-verblijf ). Dus zoekt u naar de verhuur van kamers per uur ( https://roomotel.be/kamer-per-uur-verhuur-kamers-per-uur ), bijvoorbeeld om af te spreken met een date of een andere gast? Het kan in ons rendez-vous hotel, ook zonder dat iemand anders er iets van hoeft te merken.

U parkeert de auto op de niet-zichtbare parking, zodat vanaf de weg niet te zien is dat u daar staat. Bovendien is het niet nodig om online te reserveren en kunt u zelfs contant afrekenen. Op die manier is er geen spoor naar u terug te vinden, terwijl u de kamer voor een paar uur kunt boeken. U rekent gewoon per uur af, voor een periode van 3, 4 of 8 uur. Dat betekent dat u er kort kunt verblijven of bijvoorbeeld de nacht kunt doorbrengen, afhankelijk van waar u naar op zoek bent.

Ook overdag en voor een kort verblijf

Zoekt u naar kamers te huur per uur, het liefst in de omgeving van Antwerpen? Wij zorgen ervoor dat bijvoorbeeld gasten uit West-Vlaanderen (https://roomotel.be/kamer-per-uur-kamers-te-huur-per-uur-vlaanderen) via de A12 en E19 snel en makkelijk terecht kunnen. U kunt een kamer huren per uur in Antwerpen (https://roomotel.be/kamer-per-uur-kamer-huren-per-uur-antwerpen) en de directe omgeving, dankzij de fijne locatie in Boom.

U kunt de kamer huren per uur en daar meteen gebruik van maken. Vervolgens is de kamer voor een periode van 3 uur, 4 uur of 8 uur beschikbaar. En komt uw date of andere gast iets later aan dan u, bijvoorbeeld om dit discreet en veilig te kunnen doen? Met een code kunt u de deur gewoon op afstand openen, waardoor niemand hoeft te zien dat het bezoek voor u is. Het is de makkelijkste manier om af te spreken, door overdag een kamer voor een paar uur te boeken.

En zoekt u gewoon een plek om even bij te komen of om de nacht goed door te slapen? Het is ook in die gevallen mogelijk om onze kamers per uur te boeken. We bieden u op die manier graag de verschillende mogelijkheden, afhankelijk van wat u belangrijk vindt en waar u naar op zoek bent.

Huur een kamer per uur: discreet en anoniem

Vindt u het belangrijk dat u de kamers per uur kunt boeken en dat u dit veilig,anoniem en discreet kunt doen? We zetten de voordelen van ons rendez-vous hotel voor u op een rij:

Niet-zichtbare parking

Uw auto kunt u meteen achter het rendez-vous hotel parkeren. De parking is niet zichtbaar vanaf de weg, waardoor het voor niemand duidelijk is dat u hier aanwezig bent. Ook niet als u langer dan de 3 uur wilt blijven, bijvoorbeeld door de kamer voor 8 uur te boeken.

Kamer openen met de

automaat De kamer die u een paar uur wilt boeken hoeft u niet vooraf te reserveren. We zouden daarvoor allerlei gegevens nodig hebben, die een digitaal spoor creëren. In plaats daarvan kunt u de kamer openen met de automaat op de parking.

Contant betalen

Wilt u zeker weten dat er ook aan de hand van de creditcard niets terug te vinden is? Geen probleem, u kunt gewoon contant afrekenen. Dat doet u bij de automaat, die daarna de deur van de kamer voor u zal openen.

Luxe kamers met royale douche

De kamers die u per uur kunt boeken zijn natuurlijk op een mooie, stijlvolle en sfeervolle manier ingericht. Dat betekent dat u er even helemaal tot rust kunt komen of kunt genieten van de fijne momenten samen. Iedere kamer heeft in ieder geval een royale douche, zodat het daar niet aan zal ontbreken. Daarnaast kunt u rekenen op een goed bed met een schoon laken, omdat we veel waarde hechten aan goede hygiëne.

De rest van de kamer is ruim. U heeft de keuze uit Premium Kamers en Luxe Kamers, net als de Elite Suites met nog meer ruimte. Zo bepaalt u zelf waar u graag wilt verblijven, bijvoorbeeld met de date of een andere gast die u uitnodigt. Uiteraard zijn er voldoende handdoeken en gastendoekjes aanwezig, zodat u kunt rekenen op alles wat er nodig is om er samen een fijne tijd van te maken.

Kamer per uur

U kunt de kamer bijna per uur boeken, omdat u daar al vanaf 3 uur gebruik van kunt maken. En wilt u er met 4 uur of zelfs met 8 uur voor zorgen dat u samen wat meer tijd door kunt brengen? Geen probleem, u kunt op de automaat op de parking gewoon aangeven voor hoeveel tijd u de kamer graag wilt boeken. Dat is heel flexibel en werkt eenvoudig, waarna het mogelijk is om contant af te rekenen.

Bent u alvast benieuwd naar de kamers (https://roomotel.be/kamers) die u kunt boeken? Bekijk ze online, om er daarna bijna per uur gebruik van te maken. We bieden u op die manier veel flexibiliteit, uiteraard helemaal anoniem en discreet als u dat wilt. Zo kunt u afspreken met een date of een andere gast, zonder dat iemand anders uit uw omgeving dat hoeft te weten.

Direct reserveren of nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0465 09 80 16, stuur ons een e-mail naar info@roomotel.be of kom langs aan de Antwerpsestraat 367 in Boom. U parkeert niet-zichtbaar vanaf de weg en we zullen altijd discreet contact opnemen!

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Hallo
Stel uw vraag aan Nadine!

x