LOVE HOTEL ANTWERPEN

Love hotel in Antwerpen gezocht? We liggen centraal en zijn makkelijk bereikbaar in Boom, bijvoorbeeld via de A12 en E19. U kunt natuurlijk netjes voor de deur parkeren, al is dat eigenlijk achter het gebouw en daarmee volledig discreet. De auto staat niet-zichtbaar op de parking, om u daarover in ieder geval geen zorgen te hoeven maken. In ons love hotel ( https://roomotel.be/love-hotel ) in Antwerpen kunt u een kamer boeken voor bijvoorbeeld 2, 3, 4, 8, 10 of 12 uur. Dankzij onze centrale ligging in Vlaanderen ( https://roomotel.be/love-hotel-love-hotels-vlaanderen ) zijn we de ideale locatie om een Premium, Luxe of Elite-kamer te boeken, waarin u kunt afspreken met uw date of een andere gast.

Voor 2, 3, 4, 8, 10 of 12 uur

Onze kamers zijn beschikbaar voor bijvoorbeeld 2, 3, 4, 8, 10 of 12 uur. Ons love hotel in Antwerpen is het ideale daghotel, waar u bovendien gewoon zonder reservering terecht kunt. U kunt in plaats daarvan direct vanaf de parking een kamer openen, waardoor het niet nodig is om vooraf allerlei gegevens in te voeren. In plaats daarvan kunt u meteen terecht, om de deur daarna met een code te openen voor uw date of gast ( https://roomotel.be/kamers-per-uur ).

Dus wilt u anoniem afspreken in een love hotel in Vlaanderen? Vlakbij Antwerpen zorgen wij ervoor dat we goed bereikbaar zijn. Zo kunt u afspreken voor een paar uur of om samen de nacht door te brengen, afhankelijk van waar u naar op zoek bent.

Premium, Luxe en Elite-kamers

U heeft in ons love hotel de keuze uit Premium, Luxe en Elite-kamers. De kamers zijn altijd voorzien van een ruime douche, lavabo, een toilet, TV en wifi. Bovendien kunt u rekenen op een schoon laken, 2 badhanddoeken, een badmat, 2 gastendoekjes en de zeepjes. Zo zal het u aan niets ontbreken, zelfs niet als u samen de nacht door komt brengen of de volledige 8 uur wilt verblijven ( https://roomotel.be/prijzen ).

Love hotel Antwerpen

Wij zorgen ervoor dat u volledig discreet en anoniem kunt afspreken, op een mooie en luxe plek om bij elkaar te komen. Ontdek de verschillende kamers ( https://roomotel.be/kamers ) die er beschikbaar zijn. Ze zijn altijd luxe en stijlvol ingericht, zodat u daar kunt afspreken met uw date of een andere gast. Wij zorgen ervoor dat u dit volledig discreet kunt doen, om u daarover in ieder geval niet druk te maken.

Love hotel

Zoekt u een love hotel om te verblijven, bijvoorbeeld in een suite of een mooie kamer? U heeft de keuze uit love boxes en grotere kamers, voor een beetje meer luxe als u daar naar op zoek bent. Dus gaat het u om de luxe en royale douche, het fijne bed of gewoon de stijlvolle en mooie sfeer van binnen? Het zijn allemaal zaken waar wij voor zorgen, om u zich daar geen moment druk over te hoeven maken.

Ontdek online onze kamers ( https://roomotel.be/kamers ), waar u samen met uw date of gast gebruik van kunt komen maken. Net als in andere love hotels kan dit gewoon gedurende de dag, in de avond of tijdens de nacht. U bepaalt zelf wanneer u incheckt, om de kamer vervolgens zelfs contant af te kunnen rekenen en daar gebruik van te maken. Wij zorgen ervoor dat u binnenkort een love hotel kunt boeken, om veilig en discreet af < te kunnen spreken.

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Hallo
Stel uw vraag aan Nadine!

x