LOVE HOTEL

Love hotel boeken in Vlaanderen? Dichtbij Antwerpen ( https://roomotel.be/love-hotel-love-hotel-antwerpen ) zijn we goed bereikbaar, bijvoorbeeld vanaf de A12 en E19. Zoekt u een plek om te spreken met uw date of een andere gast? Zorg ervoor dat niemand dat hoeft te zien of te merken, door dit helemaal discreet te doen. Wij zorgen al vanaf de niet-zichtbare parking voor de maximale anonimiteit, bijvoorbeeld met de mogelijkheid om gewoon contant af te rekenen. Het is bovendien niet nodig om de kamer vooraf te reserveren, waardoor we daarvoor verder geen gegevens van u nodig hebben.

Zoekt u naar love hotels in Vlaanderen ( https://roomotel.be/love-hotel-love-hotels-vlaanderen )? We zijn goed bereikbaar, zodat u eenvoudig een love suite in ons rendez-vous hotel boekt als u snel wilt afspreken. En zoekt u naar een hotel love box of een andere fijne kamer? Ze zijn altijd stijlvol en sfeervol ingericht. Bovendien voorzien we alvast in de lakens, de (bad)handdoeken en natuurlijk de zeepjes, zodat de kamer helemaal klaar is voor gebruik. U kunt de kamers boeken voor bijvoorbeeld 3, 4 of 8 uur, waardoor het mogelijk is om overdag af te spreken of om samen de nacht door te brengen.

Luxe kamer tot fijne suite

Benieuwd naar de kamers in ons love hotel? Zowel in de kamers als in de suite kunt u rekenen op fijne luxe. Zelfs zonder jacuzzi geniet u van de pure luxe en wellness, bijvoorbeeld dankzij de ruime douches in de badkamer. De kamers zijn ruim opgezet en hebben een groot een comfortabel bed, zodat u daarin alle vrijheid heeft. We zijn uw love suite hotel en zorgen er met de luxe kamers voor dat het u en uw date of andere gast aan niets te kort zal komen. Dit zijn de kamers waar u bij ons uit kunt kiezen:

  • Premium kamer
  • Luxe kamer
  • Elite suite

Gaat het u om een hotel met love box voor een kleine kamer of wilt u juist wat meer de ruimte? Waar u ook naar op zoek bent, wij zorgen ervoor dat u er discreet, veilig en anoniem kunt afspreken.

Love box: discreet en anoniem

De love box in ons hotel is helemaal discreet en anoniem, zodat niemand anders daarvan op de hoogte hoeft te zijn. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de auto niet-zichtbaar op de parking te parkeren. Dat is meteen achter het gebouw, op een plek die vanaf de weg niet zichtbaar is. Zo heeft niemand door dat uw auto er staat, ook niet tijdens de 3, 4 of 8 uur dat u wilt verblijven. De kamer kunt u openen vanaf de parking, om met een code uw date of gast binnen te laten. Het is dus geen probleem om los van elkaar aan te komen. En komt u wel samen aan? Ook dat is niet zichtbaar vanaf de weg, zodat u zonder problemen naar de kamer kunt gaan. We doen er alles aan om dit helemaal discreet, veilig en anoniem te doen, om u daarover in ieder geval geen zorgen te hoeven maken.

Kamer openen op de parking

Bent u benieuwd hoe het werkt als u een kamer wilt boeken in ons love hotel vlakbij Antwerpen? Het is natuurlijk mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen of online aan te geven dat u een kamer wilt boeken. Toch is dat niet eens nodig, omdat er op de parking een automaat staat om dit helemaal zelf te regelen.

Zodra u de auto niet-zichtbaar heeft geparkeerd kunt u aangeven dat u gebruik wilt maken van een kamer. Het is zelfs mogelijk om de kamer contant af te rekenen, om ook digitaal geen sporen na te laten. Op die manier is voor niemand zichtbaar of traceerbaar dat u de kamer boekt, zodat u daar helemaal discreet gebruik van kunt maken. Nadat u de kamer heeft afgerekend opent de deur automatisch, zodat u naar binnen kunt. Met een code kunt u ook uw date of gast binnenlaten, om samen gebruik te maken van de kamer. Dat kan voor een periode van 3, 4 of 8 uur, zodat het ook mogelijk is om samen de nacht door te komen brengen. Wij zorgen ervoor dat u kunt verblijven in een love hotel, zonder dat iemand anders daar iets van hoeft te weten.

Love hotel

Zoekt u een love hotel om te verblijven, bijvoorbeeld in een suite of een mooie kamer? U heeft de keuze uit love boxes en grotere kamers, voor een beetje meer luxe als u daar naar op zoek bent. Dus gaat het u om de luxe en royale douche, het fijne bed of gewoon de stijlvolle en mooie sfeer van binnen? Het zijn allemaal zaken waar wij voor zorgen, om u zich daar geen moment druk over te hoeven maken. Toch is dat niet eens nodig, omdat er op de parking een automaat staat om dit helemaal zelf te regelen.

Ontdek online onze kamers (https://roomotel.be/kamers), waar u samen met uw date of gast gebruik van kunt komen maken. Net als in andere love hotels kan dit gewoon gedurende de dag, in de avond of tijdens de nacht. U bepaalt zelf wanneer u incheckt, om de kamer vervolgens zelfs contant af te kunnen rekenen en daar gebruik van te maken. Wij zorgen ervoor dat u binnenkort een love hotel kunt boeken, om veilig en discreet af te kunnen spreken. Direct reserveren of nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0465 09 80 16, stuur ons een e-mail naar info@roomotel.be.of kom langs aan de Antwerpsestraat 367 in Boom. U parkeert niet-zichtbaar vanaf de weg en we zullen altijd discreet contact opnemen!

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Hallo
Stel uw vraag aan Nadine!

x