LOVE HOTEL ANTWERPEN

Love hotel in Antwerpen gezocht? We liggen centraal en zijn makkelijk bereikbaar in Boom, bijvoorbeeld via de A12 en E19. U kunt natuurlijk netjes voor de deur parkeren, al is dat eigenlijk achter het gebouw en daarmee volledig discreet. De auto staat niet-zichtbaar op de parking, om u daarover in ieder geval geen zorgen te hoeven maken. In ons love hotel ( https://roomotel.be/love-hotel ) in Antwerpen kunt u een kamer boeken voor bijvoorbeeld 3, 4 of 8 uur. Dankzij onze centrale ligging in Vlaanderen ( https://roomotel.be/love-hotel-love-hotels-vlaanderen ) zijn we de ideale locatie om een Premium, Luxe of Elite-kamer te boeken, waarin u kunt afspreken met uw date of een andere gast.

Voor 3, 4 of 8 uur

Onze kamers zijn beschikbaar voor bijvoorbeeld 3, 4 of 8 uur. Ons love hotel in Antwerpen is het ideale daghotel, waar u bovendien gewoon zonder reservering terecht kunt. U kunt in plaats daarvan direct vanaf de parking een kamer openen, waardoor het niet nodig is om vooraf allerlei gegevens in te voeren. In plaats daarvan kunt u meteen terecht, om de deur daarna met een code te openen voor uw date of gast.

Dus wilt u anoniem afspreken in een love hotel in Vlaanderen? Vlakbij Antwerpen zorgen wij ervoor dat we goed bereikbaar zijn. Zo kunt u afspreken voor een paar uur of om samen de nacht door te brengen, afhankelijk van waar u naar op zoek bent.

Premium, Luxe en Elite-kamers

U heeft in ons love hotel de keuze uit Premium, Luxe en Elite-kamers. De kamers zijn altijd voorzien van een ruime douche, lavabo, een toilet, TV en wifi. Bovendien kunt u rekenen op een schoon laken, 2 badhanddoeken, een badmat, 2 gastendoekjes en de zeepjes. Zo zal het u aan niets ontbreken, zelfs niet als u samen de nacht door komt brengen of de volledige 8 uur wilt verblijven.

Love hotel Antwerpen

discrete parking kunt openen? Wij zorgen ervoor dat u volledig discreet en anoniem kunt afspreken, op een mooie en luxe plek om bij elkaar te komen. Ontdek de verschillende kamers ( https://roomotel.be/kamers ) die er beschikbaar zijn. Ze zijn altijd luxe en stijlvol ingericht, zodat u daar kunt afspreken met uw date of een andere gast. Wij zorgen ervoor dat u dit volledig discreet kunt doen, om u daarover in ieder geval niet druk te maken.

Direct reserveren of nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0465 09 80 16, stuur ons een e-mail naar info@roomotel.be of kom langs aan de Antwerpsestraat 367 in Boom. U parkeert niet-zichtbaar vanaf de weg en we zullen altijd discreet contact opnemen!

Love hotel

Zoekt u een love hotel om te verblijven, bijvoorbeeld in een suite of een mooie kamer? U heeft de keuze uit love boxes en grotere kamers, voor een beetje meer luxe als u daar naar op zoek bent. Dus gaat het u om de luxe en royale douche, het fijne bed of gewoon de stijlvolle en mooie sfeer van binnen? Het zijn allemaal zaken waar wij voor zorgen, om u zich daar geen moment druk over te hoeven maken.

Ontdek online onze kamers ( https://roomotel.be/kamers ), waar u samen met uw date of gast gebruik van kunt komen maken. Net als in andere love hotels kan dit gewoon gedurende de dag, in de avond of tijdens de nacht. U bepaalt zelf wanneer u incheckt, om de kamer vervolgens zelfs contant af te kunnen rekenen en daar gebruik van te maken. Wij zorgen ervoor dat u binnenkort een love hotel kunt boeken, om veilig en discreet af < te kunnen spreken. Direct reserveren of nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0465 09 80 16, stuur ons een e-mail naar info@roomotel.be of kom langs aan de Antwerpsestraat 367 in Boom. U parkeert niet-zichtbaar vanaf de weg en we zullen altijd discreet contact opnemen!

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Hallo
Stel uw vraag aan Nadine!

x