DAGHOTEL ANTWERPEN

Daghotel in Antwerpen gezocht? We zijn zowel vanuit het centrum als vanuit andere delen van de stad makkelijk en snel bereikbaar. Ons daghotel in Boom (https://roomotel.be/daghotel) is de ideale plek om even bij te komen of af te spreken met een spannende date. Dus heeft u liever niet dat anderen weten waar u afspreekt?
De daghotels bij Antwerpen zijn dan uitstekend geschikt. We zijn vanuit heel Vlaams Brabant (https://roomotel.be/daghotel-daghotels-vlaams-brabant) en de omgeving goed bereikbaar, via de A12 en E19. Bovendien kunt u gebruik maken van de parking meteen achter ons hotel, al is die natuurlijk niet zichtbaar vanaf de weg.

Met room service

In ons daghotel bij Antwerpen maken we het u graag zo goed mogelijk naar de zin. U verblijft in een van de mooie kamers, die standaard voorzien zijn van een royale douche. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze room service. Dit betekent dat u via de huistelefoon een bestelling kunt doen, die we tot aan de kamerdeur bezorgen (https://roomotel.be/#room-service) . Bestel fijne hapjes en lekkere drankjes, om samen te genieten van een fijne paar uur. Het is de leukste manier om spannend af te spreken, in ons daghotel bij Antwerpen. Bovendien hoeft niemand daar iets van af te weten, omdat dit helemaal discreet en anoniem kan.

Luxe kamers in ons daghotel

Verblijf een paar uur in ons daghotel, zowel met een spannende date of andere gast als gewoon zelf om even bij te komen. De kamers zijn ook ’s morgens en ’s middags beschikbaar, net als ’s avonds zonder er daarna meteen heel de nacht te verblijven. U heeft de keuze uit de Premium Kamers en Luxe Kamers, net als de Elite Suites. Het bed heeft altijd een schoon laken en we zorgen natuurlijk voor de (bad)handdoeken en de gastendoekjes. Zo komt het u en uw gezelschap aan niets te kort, in een fijn daghotel dat u voor 2, 3, 4, 8, 10 of 12 uur kunt boeken (https://roomotel.be/kamers-per-uur)

Daghotel Antwerpen

Zoekt u een daghotel bij Antwerpen? Onze locatie in Boom is dan uitstekend geschikt. Parkeer de auto niet-zichtbaar vanaf de weg en open de kamer vanaf de automaat. U kunt zowel contant als met kaart betalen, waarbij we dat in beide gevallen netjes discreet afhandelen. Niemand hoeft te weten dat u een date of afspraak heeft (https://roomotel.be/discreet-afspreken). En wilt u de kamer gewoon boeken om even te kunnen slapen? Ook dan bent u natuurlijk van harte welkom in ons daghotel.

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Hallo
Stel uw vraag aan Nadine!

x